Välkommen
Kom ihåg att du ska vara 20 år för att köpa alkohol på PhilipsonWine.com
Är du över 20 år?
Kunde inte läggas till i varukorgen
Du kan tyvärr inte beställa både ett Primeurvin och ett vanligt vin
Ta bort antingen Primeurvinet eller det vanliga vinet
Gå tillbaka
Camigliano
2016 Brunello di Montalcino San Biagio, Camigliano
Klassisk Brunello från ett historiskt gods, intensiv bukett med mogen svart frukt och körsbär och en silkeslen finish.
Läs mer
Land
Italien
Typ
Rött vin
år
2016
druva
Sangiovese
område
Toscana
199,95
DKK
Pr. fl. v/6 st.
239,95 pr. flaske
Se alternativ
Udsolgt
Snabb leverans
Säker betalning
Nöjd kundgaranti
Behöver du hjälp? +45 70 22 68 88
199,95
DKK
Pr. fl. v/6 st.
239,95 pr. flaske
Brunello di Montalcino San Biagio
Vinet tillverkas naturligtvis 100% på Sangiovese Grosso och lagras i 24 månader på stora, franska och slaviska ekfat på 600 och 1200 liter och sedan 2 år i flaska innan det skickas till marknaden.
Den mycket intensiva buketten är fylld med aromer av mogen, svart frukt som björnbär och svarta körsbär och kryddor och skogsbotten, smaken är koncentrerad och balanserad med en touch av mineralitet i den långa finishen. Häll av den 1 timme före servering.
+ Läs mer
Passar bra till
Vælg den helt rigtige vin til din svinekødsret! Gris får ofte ikke den kredit, det fortjener...
Lär dig mer om vin Gris >
Gris
Der findes mange forskellige simreretter med mange forskellige ingredienser og smage. Find den rigtige tilhørende vin her!
Lär dig mer om vin Grytor >
Grytor
Elegant og alsidigt - kalvekødet er skønt og velsmagende. At vælge den rigtige vin er essentielt.
Lär dig mer om vin Kalv >
Kalv
Læs her hvilke vine der bedst komplimenterer retter med lammekød, og bliv klogere på mad og vin sammensætninger.
Lär dig mer om vin Lamm >
Lamm
Få inspiration og find de bedste vine der passer perfekt til oksekød.
Lär dig mer om vin Nöt >
Nöt
Information
Varunummer
62331316
Typ
Flaskstorlek
Helflaske
Land
Område
Druvsorter
Rekommenderas till
Gris, Grytor, Kalv, Lamm, Nöt
Lagring
24 månader på slaviska och franska ekfat, därefter minst 2 år på flaska